Chazia Mourali

Een Auto Lease Is Echt Niet Voor Iedereen Geschikt, Kijk Naar De Voor En Nadelen Van Auto Leasen

Een auto leasen voor 100 euro lijkt voor veel autokopers een zeer aantrekkelijke optie. De maandelijkse betalingen lijken zo laag – maar het kan erg misleidend zijn. Soms kan een lease auto flink wat kosten, lees hier om te kijken of auto leasen geschikt is voor jou. Ook kun je direct beginnen met leasebedrag berekenen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Leasen Is Niet Voor Iedereen Geschikt

Leasing wordt NIET aanbevolen voor de meeste shoppers – daarom kan het op de lange termijn veel meer kosten. Er zijn natuurlijk uitzonderingen en redenen waarom leasen een betere optie is, maar voor het grootste deel is het kopen van een auto en het jarenlang bewaren ervan het meest zinvol als u geld wilt besparen.

Als Je Het Type Persoon Bent Dat Je Auto 5 Jaar Of Langer Wil Houden, Dan Is Leasen Uitgesloten

Een ideale autolening moet 48 maanden of minder zijn – daarna rijdt u de auto gratis zolang u wilt (of zolang de auto meegaat). Met leasing daarentegen, heb je ALTIJD een maandelijkse betaling, hoewel het voordeel is dat je ongeveer om de 3 jaar in een nieuwe auto rijdt.

Tegenwoordig kunnen nieuwe auto’s zonder al te veel problemen gemakkelijk 150.000 tot 200.000 mijl afleggen. Het is een geweldig gevoel als je je laatste autobetaling doet en je maandelijkse rekeningen plotseling met honderden dollars dalen en je je auto gratis bestuurt.

Als Je Erg Veel Rijdt Kan Het Zijn Dat Leasen Te Duur Wordt

Als u meer dan 25.000 km per jaar rijdt, is leasen duur voor u . Met de meeste leasecontracten kunt u alleen tussen de 12.000 en 15.000 mijl per jaar rijden – alles daarboven en u moet een aantal zware boetes betalen. Ten slotte, als je graag je auto accessoriseert en veel aangepaste opties toevoegt, is een leaseovereenkomst niets voor jou . Veel mensen houden van een mooi geluidssysteem of het toevoegen van nieuwe velgen aan hun auto’s. Misschien wilt u de motor aanpassen – pech met een lease.

Alle Lease Voertuigen Moet Aan Het Einde Van Het Contract Worden Ingeleverd

Alle lease-voertuigen moeten aan het einde van de leaseperiode worden ingeleverd in dezelfde staat en configuratie als toen u ze voor het eerst kreeg. Dat betekent dat u alle wijzigingen ongedaan moet maken en dat u ook aansprakelijk bent voor alle buitensporige slijtageproblemen.

  • Als het besparen van geld geen groot probleem voor u is, overweeg dan zeker een lease, maar als u uw dollars zo ver mogelijk wilt strekken, dan moet u echt slim zijn met het kopen van auto’s en ervoor zorgen dat u een goed betrouwbaar voertuig dat u minimaal 5 jaar bewaart.